Thajská kuchyňa

Thajsko katalog na stiahnutie »

Sklenené rezance s bambusovými výhonkami a kuracím mäsom v sladkokyslej omáčke

Thajská kuchyňa

Ingrediencie:

sklenené rezance / olivový olej / bambusové výhonky / červená cibuľa / paprika žltá a červená / feferónky / sladkokyslá omáčka / kuracie stehná bez kosti / soľ

Príprava:

V osolenej horúcej vode necháme cca 20 minút pripraviť rezance (voda nesmie vrieť). Na väčšom množstve oleja orestujeme na prúžky nakrájané kuracie stehná, pridáme cibuľu, bambusové výhonky, papriku a feferónky, to všetko zľahka orestujeme. Potom pridáme sladkokyslú omáčku a zľahka povaríme. Hotové rezance premiešame s pripravenou zmesou a podávame.







Výrobky mezinárodnej kuchyne nájdete v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco.

Spolupracujeme s Vareni.cz