Talianska kuchyňa
Špagety v rajčinovej omáčke s panchetou, rukolou a parmezánovými hoblinami
![Talianska kuchyňa](images/italska/recept.jpg)
Ingrediencie:
špagety / rajčinová omáčka s bazalkou / pancheta (údený bok) / cesnak / rukola / olivový olej / parmezán / soľ
Príprava:
Špagety uvaríme, najlepšie "al dente" (nie do mäkka). Na panvici si rozpálime olivový olej, na ktorom orestujeme cesnak a panchetu, zalejeme rajčinovou omáčkou, ktorú dochutíme soľou. Uvarené cestoviny prelejeme hotovou zmesou, ozdobíme čerstvou rukolou a parmezánovými hoblinami.
Ingredience z katalogu
95,90
Barilla omáčka s bazalkou
400g
37,90
Barilla špagety - bežné
500g
69,90
Arborio Rice - ryža vhodná na prípravu rizota
500g
31,90
Rucola - bal.
125g
46,90
Grana Padano - pultový predaj
100g
51,90
Prosciutto crudo - pultový predaj
100g
39,90
TESCO Lambrusco - Rosé, Rosso alebo Bianco
0,75l
449,-
Hrniec na cestoviny
22cm
Výrobky mezinárodnej kuchyne nájdete v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco.
Spolupracujeme s Vareni.cz