Japonská kuchyňa
Sushi s tuniakom, lososom a morskou riasou, wasabi pastou a zázvorom
![Japonká kuchyňa](images/japonska/recept.jpg)
Ingrediencie:
ryža sushi shinzu / saké / sójová omáčka / sushi zázvor / wasabi pasta / morské riasy / čerstvý losos / čerstvý tuniak
Príprava:
Ryžu na sushi uvaríme do mäkka, najlepšie v hrnci na ryžu, cca 25-30 minút. Z čerstvého tuniaka alebo lososa nakrájame kúsky, ktoré pomocou morskej Nori riasy zabalíme spolu s uvarenou ryžou. Ryby môžeme nahradiť zeleninou (avokádom, uhorkou). Podávame s wasabi chrenom, sójovou omáčkou a nakladaným zázvorom.
Ingredience z katalogu
99,90
Ryža Sushi Shinzu
1kg
99,90
Kikkoman sójová omáčka s dávkovačom
150ml
99,90
Krájaný zázvor na sushi
190g
99,90
Yutaka wasabi pasta
43g
269,-
Choya ryžové víno - saké
750ml
169,90
Morská riasa exotic food
28g
Výrobky mezinárodnej kuchyne nájdete v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco.
Spolupracujeme s Vareni.cz