Japonská kuchyňa

Japonsko katalog na stiahnutie »

Sushi s tuniakom, lososom a morskou riasou, wasabi pastou a zázvorom

Japonká kuchyňa

Ingrediencie:

ryža sushi shinzu / saké / sójová omáčka / sushi zázvor / wasabi pasta / morské riasy / čerstvý losos / čerstvý tuniak

Príprava:

Ryžu na sushi uvaríme do mäkka, najlepšie v hrnci na ryžu, cca 25-30 minút. Z čerstvého tuniaka alebo lososa nakrájame kúsky, ktoré pomocou morskej Nori riasy zabalíme spolu s uvarenou ryžou. Ryby môžeme nahradiť zeleninou (avokádom, uhorkou). Podávame s wasabi chrenom, sójovou omáčkou a nakladaným zázvorom.







Výrobky mezinárodnej kuchyne nájdete v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco.

Spolupracujeme s Vareni.cz