Indická kuchyňa

Indie katalog na stiahnutie »

Pečené kura tandori s hruškovým chutney a ryžou Basmati

Indická kuchyňa

Ingrediencie:

kuracie stehná s kosťou / Rajah Tandori pasta / soľ / ryža Basmati / olivový olej / mango chutney / hrušky

Príprava:

Kuracie stehná nakrojíme, aby sme čo najlepšie votreli tandori pastu a osolíme. Potom ich upečieme v rúre. Ryžu Basmati dôkladne prepláchneme a dáme dusiť do rúry. Hotové stehno podávame s ryžou Basmati. Olúpanú hrušku sparíme a po vychladnutí nakrájame na kocky a zmiešame s mango chutney, ktoré podávame ku kuraťu.







Výrobky mezinárodnej kuchyne nájdete v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco.

Spolupracujeme s Vareni.cz